Back to top

børn

Vores hjemmelavede julekalender i år

granmonsterJeg ved godt det er lidt sent ude for i år, men her er altså hvad vi har valgt at lave af kalender :-) Et par år har drengene fået Lego-kalendere, og det er selvfølgelig meget hyggeligt - men der er en del gengangere. Nu har vi huset fuldt af Lego (vi er store fans ;-)) og har derfor ikke ligefrem behov for mere, og derfor fik Storebror ideen med at vi kunne lave vores egen Legokalender, ved at planlægge et lille byggeri til hver dag, som skal munde ud en julelandsby :-)

Halloween sig nærmer...

Halloween er en af de højtider, der ses mest frem til herhjemme :-) Og de unger der er altså aldeles ligeglade med at det er en importeret højtid og alt det andet voksne kan finde på at klandre den for. Og jeg må tilstå, at jeg også er blevet ret glad for den :-) Her kan du se noget af det, vi laver til dagen.

Frederiks hus

Frederik er Storebrors Ikea-rotte :-) Han er en cool rotte, der godt kan lide gyserfilm, computerspil og stjerneklare aftner på taget med sine venner. Og så bor han i det seje papkasse-hus, som vi har haft rigtig meget sjov med at lave :-)

Kastanjedyr

Kastanjer er bare så fine :-) Vi går og venter på dem hele sommeren, samler de nedfaldne op og åbner for at se de mikroskopiske frø, der bliver til store, fine kastanjer, som man kan lave så meget sejt med. Her er lidt af det vi har lavet med kastanjer den sidste måned.

Tips til sensitive børn

Er dit barn sensitivt? Hvis det er, har du nok nogle udfordringer på forskellig vis, og her er nogle af mine erfaringsbaserede tips til hvordan disse udfordringer kan håndteres :)

Ting at lave med hjemmepassede børn :-)

Jeg har lovet flere at lave en artikel med tips til aktiviteter med børnene, når man passer hjemme. De kan uden tvivl også bruges af dem, der ikke hjemmepasser ;-) Men dem der gør, synes somme tider det er rart med noget inspiration :-) Så her kommer lidt om hvad vi laver/har lavet før, og hvad jeg har set/hørt andre finde på derhjemme.

Tips til tandbørstning

At det er godt at passe på sine tænder er uomtvisteligt, men jeg mener på ingen måde, at det retfærdiggør vold eller andre overgreb på børn. Her er nogle af mine tanker om alternative ideer til tandbørstning :-)

Tips til plastre

Sommertid er plastertid, når man har børn ;-) Og jeg har et par tips til plasterbrug, jeg gerne vil give videre.

Alternativ pakke-kalender

I anti-forbrugstankens navn er her en ide til en gratis pakkekalender, der kan gøre alle glade :-) Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg kæmper en lille kamp mod overforbruget og den måde, det gør os til slaver af kæmpestore indtægter ;-)

Børn og mad

Jeg har gjort mig en del tanker og erfaringer gennem de sidste 5 år omkring børn og deres ernæring. Her kan du læse nogle tips til problemfri børnemad :-)

Sider

Abonnér på RSS - børn