Back to top

Kastanjedyr

Kastanjer er bare så fine :-) Vi går og venter på dem hele sommeren, samler de nedfaldne op og åbner for at se de mikroskopiske frø, der bliver til store, fine kastanjer, som man kan lave så meget sejt med. Her er lidt af det vi har lavet med kastanjer den sidste måned.

Storebror på 8 ville gerne lave - en bjørn :-D Et utraditionelt valg, men det må jo komme an på en prøve. Så vi udtænkte en konstruktionsmulighed sammen og fik lavet denne superfine bjørn :-) Ud over dens to ben, har den en hale, som gør at den kan stå op sådan her ;-)

Edderkoppen har kindbakker og 8 øjne, for det skal jo gerne være helt korrekt ;-)

Lillebror på 5 ville sååå gerne lave - en falk :-D For hvad storebror gør...

Det var lidt mere tricky med fugle end bjørne, men han valgte at den skulle have vinger lavet af tændstikker, så han selv kunne sætte dem i, men også en smule kun - "kun lige der, mor!" :-) En lille kastanje passede fint til hovedet, som kunne få tegnet næb og øjne.

Disse er jo meget klassiske, men jeg elsker dem altså :-) Hvilken som helst garntype kan bruges, men jeg synes at det farveskiftende strømpegarn gør sig rigtig godt. Jeg har hængt dem op i mine troldhassel-grene - en tradition jeg bare elsker og bruger flittigt til årstidspynt.
Lillebror var mest til den konstruktion, han valgte, men jeg ville altså gerne prøve at lave en på MIN måde, og den blev lidt sød :-) Vingerne er to tændstikker med garn viklet om fra inderst og udad, og det samme med halen med korte tændstækker. Næb og øjne er perler, der er limet på med limpistol (kan ikke undværes!).

Spørgsmål?

Kommentarer er deaktiveret - skriv til mig via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål.