Gå til hovedindhold

Frederiks hus

Frederik er Storebrors Ikea-rotte :-) Han er en cool rotte, der godt kan lide gyserfilm, computerspil og stjerneklare aftner på taget med sine venner. Og så bor han i det seje papkasse-hus, som vi har haft rigtig meget sjov med at lave :-)

Det er i to etager og lavet af 2 papkasser, som er limet sammet og herefter malet med malingrester. Der er skåret vinduer ud, lavet en altan af ekstra pap og en "trappe" fra stuen til første sal :-)

Møblemenet er enten lavet af pap, gamle dukkemøbler fra min barndom, eller fra Shanes gør-det-selv kalender fra julen 2010.

Klik på billederne for at se større versioner.

Her sover Frederik :-) I en dukkeseng, som måske endda er fra min mors barndom, med dyne og pude hun syede til mig da jeg var en lille pige.

Hættetrøjen har jeg selv strikket - jeg vil prøve at finde mine noter fra dengang og lægge en opskrift ud her.

Her ser Frederik fjernsyn :-D Han er glad for gyserfilm! Fladskærmen er tegnet af Storebror, møblerne er igen fra min barndom.

Han er også vild med computerspil ;-) Computeren er fra Shane kalenderen og lavet af papstykker, gaffatape, hama perler og et avisbillede. Billedet på væggen er et selvportræt øverst, og et billede af hans ven Pingvino under.

Gardinerne er små stofrester, limet på med limpistol.

På altanen nyder Frederik solen i de fine kurvestole :-) Altankasserne er tomme pt, blomsterne blev væk i rod ;-)
Da Frederik havde fødselsdag kom alle vennerne forbi til en hyggelig aften på altanen, og med en gyser på flimmeren ;-)
Lys skal der jo til på en fødselsdag. Kagen er spist ;-)
Frederik og Pingvino nyder den stjerneklare sommernat på bænken på taget. Den er også lavet af en papkasse, der er klippet til og limet med pistol.
Arbejdet undervejs - her havde vi limet kasserne sammen og sat malertape over de steder hvor der er sammenføjninger af papstykker, og er ved at gå i gang med at male.

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Begrænset HTML

  • Tilladte HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.