Back to top

andet strik

Tree of Life babytæppe

Jeg glædede mig til at strikke dette tæppe i flere år, fra første gang jeg faldt over det, og nu fik jeg så chancen :-) Da jeg først så det var jeg stadig lidt en novice og ikke sikker på at mine evner rakte til noget så kompliceret, men det er faktisk ikke så svært som det ser ud ;-)

Totoro taske til din tablet

Denne taske var en julegave til Lillebror, som af hele familien havde ønsket sig en Nexus tablet :-) Den er strikket og filtet, og efterfølgende er Totoros ansigt klippet af filt og syet på. Jeg beskriver hvordan du selv beregner mønstret ud fra din egen tablets mål samt en strikkeprøve. Du kan også benytte mønstret til en hvilken som helst pynt - det behøver ikke at være Totoro, men kan være biler eller Star Wars eller hvad nu dit barn eller du kan lide :-)

Årets julegaver

Okay, det er godt nok i sidste øjeblik, hvis dette indlæg skal kunne inspirere nogen LOL Men here goes.

Årets hjemmelavede julegaver:

Maskesting i rib

Jeg har seriøst mistet søvn på det her :-D Hvordan får man det til at passe, når man skal sy to ender af rib sammen?

Grydelapper i skyggestrik

Her er endnu en lille gaveidé op til jul, og man skulle jo tro jeg var besat af grydelapper, men here goes :-) Disse grydelapper er nu heller ikke helt almindelige, for de er lavet i skyggestrik. De er lavet for år tilbage, som julegave til min bror og svigerinde. På den ene danner mønstret en guitar (bas), på den anden en højhælet sko :-)

Tip til når du skal pille strikketøjet op

Jeg kan ikke huske hvor jeg har lært det her, men det er et fantastisk anvendeligt tip til når du skal pille op :-) Og da jeg ikke kan finde det PaaPinden.dk, tænkte jeg at jeg lige ville skrive det ned og vise med billeder, når jeg nu alligevel skulle gøre det på et projekt, der måtte laves om. Det er egentlig ikke noget særligt, men hvis man nu ikke lige er stødt på det før, kunne det måske være ret godt at kende til :-)

Julemandsskæg

Dette skæg er uundværligt til et julemandskostume :-) Her min egen julemand, som har brug for skægget juleaften, hvor han selvfølgelig deler gaver ud til alle ;-)

Sider

Abonnér på RSS - andet strik