Back to top

Tyrkisk opslag

[ibimage==235==teaserbillede==none==self==ibimage_venstre_no-border]Denne video viser hvordan du bruger tyrkisk opslag. Det er en fantastisk anvendelig teknik, som du sikkert har hørt mig fable om adskillige gange herinde ;-) Og nu har jeg endelig fået lavet en video, så jeg kan vise dig, hvordan du gør :-)

Tyrkisk opslag kan benyttes alle de steder, hvor du ellers ville slå almindeligt op og derefter sømme - fx i toppen af hætter, på sokker der strikkes fra tåen op osv. Du kan også bruge 8-tals opslag, som også er et usynligt opslag, men jeg foretrækker denne, fordi den bare er lidt mere simpel ;-)

Du skal bruge 2 rundpinde - den du skal bruge til hele arbejdet, samt en tyndere, som kun skal benyttes til opslaget.

Og jeg vil varmt anbefale at du øver dig, inden du går i gang med et rigtigt mønster. Jeg tror jeg måtte prøve 5-6 gange før jeg fik det helt rigtigt, dengang jeg lærte denne teknik, men siden har jeg godt nok sparet meget arbejde på at sy ved at slå op med den :-) Så det er tiden værd!

 

Kommentarer

Hejsa :-)

Tak for videoen! Det tog mig lidt mere end 5 forsøg at få det rigtigt, men hold da op det er smart!!! Jeg vil straks prale i strikkeklubben.

 

Kh Stinne

:-D Ja, jeg fatter heller ikke hvordan jeg klarede mig uden før, for jeg synes godt nok det er sååå meget nemmere end at sy. God fornøjelse med det!

Jeg skal lige nærkigge (med lyd på!) ... Og derefter skal jeg prøve ;)))

God fornøjelse :-)

Hej

Har du så også en opskrift på en pixiehue hvor man kan bruge det tyrkiske opslag?

Gerne størrelse 3-6 måneder ☺

Hilsen Charlotte

Hej Charlotte, det ligger jeg ikke lige inde med, men jeg er sikker på, at du kan finde noget på ravelry.com - der kan man søge efter mønstre og så filtrere efter specifikke ting som opslag, typer af udtagning o.l.

Hej.

Jeg glæder mig til at prøve opskriten på babu-satsko, men jeg kan ikke åbne videoen. Den er ikke aktiv.

Jeg har de programmer, der skal til. Håber, du kan hjælpe.

Bedste hilsner

Bente

Tak for tippet om at den ikke virkede, Bente! Det skulle gerne være fikset nu :-)

Spørgsmål?

Kommentarer er deaktiveret - skriv til mig via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål.