Back to top

Sokke-slange

 Storebrors katvig-slange, Lola :-D

Slidte strømper kan selvfølgelig godt stoppes, men de bliver jo også slidt på skaftet, løse i elastikken eller andet. Disse var først babylegs til Lillebror i en kort overgang, men de sad ikke godt og faldt ned. Derfor fandt jeg på denne slange, inspireret af en jeg havde som barn, som min mor havde lavet :-)

Den er syet på maskine, sådan at to dele er lagt inden i hinanden med retsiderne mod hinanden og så syet sammen. Øjnene er tegnet med tekstil-tuscher, men senere vil jeg brodere dem, da det holder bedre på tekstiler, der ikke er 100 % bomuld. Tungen er syet i en lille rest velour, som er syet i facon, vendt udad og syet fast indeni hovedet. Fyldet er resterne af en syntetisk hovedpude fra Ikea, indkøbt til at sy børnepuder af, og der er faktisk nok tilbage nu til en baby til Lola. Jeg tænker, at de ensomme børnestrømper, jeg har liggende i skuffen, nu skal videre i livet ;-)

Jeg syede først tungen i og herefter delene sammen, før jeg stoppede fyldet i, men det kan måske godt gøres lidt ad gangen. Den er lukket af med en snor af velour nu, men jeg skal sy den pænt sammen, når jeg er sikker på at der er nok fyld i.

Spørgsmål?

Kommentarer er deaktiveret - skriv til mig via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål.