Back to top

Regnbue-hue til Lillebror

 

garn

Dette garn kom med posten i dag, og det var kun med nød og næppe, jeg kunne klare at lægge det ned i kurven uden at slå masker op med det SAMME :-D

Uuuhhh, hvor er det bare smukt! Og nu skal det blive til en fantastisk hue til Lillebror, i dette mønster. Han har selv valgt det regnbuefarvede, af alle de farver Reggae Ombré ellers fås i - æblet falder vist ikke langt fra stammen ;-)

Mand, hvor jeg glæder mig til at strikke den! Skal bare liiige blive færdig med de 5-6 andre ting jeg har gang i, før jeg lader mig selv få lov :-)

SÅ er den færdig :-) Og han er virkelig sød med den. I starten havde jeg det lidt svært med at den er så høj i pulden, men efter at have kigget lidt på ham med den de sidste dage er jeg faktisk nået frem til at synes, at det er rigtig fint :-) Man kunne endda gøre den endnu højre, og måske en smule bredere, så den blev mere skater-agtig :-D

Jeg lavede ellers lidt om på mønstret for at den ikke skulle rynke for meget på toppen (men det gør den alligevel :-)) - i stedet for at strikke 2 m sammen på hver pind 4 gange, lavede jeg en spiralindtagning med 8 indtag (strik 2 r sammen mod højre, sådan at du på hver/hver anden pind altid strikker den sidst indtagne maske sammen med den foran) på hver pind, og det er jo pænt men stadig lidt klumpet.

Hvis jeg skulle strikke den igen, ville jeg måske lave den højere og bredere. Hvis den ikke måtte være så høj/slouchy, ville jeg måske prøve at lave om på skalmønstret, eller også bare lave en enkelt mønsterrapport af det, med 10-15 pinde af hovedfarven før skallerne, og så en langsommere indtagning over dem.

Jeg synes det var lidt svært at få maskerne pæne, når de skulle tages løst af. Måske det dog bare er et spørgsmål om øvelse. Jeg har prøvet lignende før, da jeg lavede skildpadden Sheldon, men der er det meningen at maskerne skal blive lange - det er det ikke her, og de bliver det også kun enkelte steder, hvorfor det så ikke ser helt så planlagt ud.

Men jeg synes som sagt den er rigtig fin, og han er selv superglad for den :-D

Spørgsmål?

Kommentarer er deaktiveret - skriv til mig via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål.