Back to top

Laptop taske

computertaskeDenne computertaske lavede jeg til min svigerinde forrige jul :-) Det er et supergodt mønster, hurtigt strikket og så tykt at det ikke behøver et foer. Og så hedder mønstret Detlef-13, og gæt hvad min svigerindes far hedder ;-)

Du finder mønstret her. Jeg har ændret lidt på det (surprise), fordi det skulle passe til en 15" computer, men kun lidt - der er slået 12 m mere op, og det er det hele. Jeg lavede naturligvis en strikkeprøve først, som blev filtet, spændt op og målt. Det kan IKKE anbefales at kaste sig over et projekt som dette uden at lave en strikkeprøve. Når det først er filtet, kan du ikke lave det om...

lynlåsDet er strikket i Peruvian Highland med to tråde på p 9. Det er strikket rundt, syet sammen med kitchener stitch i bunden, og så filtet i maskine på 40 grader med et håndklæde i.

Hjerterne er syet på med maskesting, mens de røde striber er strikket i. Jeg kan ikke huske hvor jeg fandt diagrammet på hjerterne, eller om jeg endte med selv at lave det, hm.

Efter filtning klippede jeg op 1/3 ned i siderne og syede en lynlås i. Som pynt hæklede jeg et lille hjerte i det røde garn, som jeg også filtede og derefter fastgjorde til lynlåsen. Mønstret på hjertet er som følger:

hjerte2 lm. I 2. m fra nålen, 2 fm, 1 lm, vend. 2 m.

2 fm i hver af næste 2 m, 1 lm, vend. 4 m.

2 fm i næste, 1 fm i hver af 2 næste, 2 fm i sidste, 1 lm, vend. 6 m.

Spring første m over, 3 stgm i næste m, spring 1 over, sl st i næste, spring 1 over, 3 stgm i næste, sl st i sidste. Luk af, hæft ender og filt :-)

Spørgsmål?

Kommentarer er deaktiveret - skriv til mig via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål.