Da jeg ikke længere er veganer, har jeg ændret på opskriften på pandekager andetsteds på siden og vil dele den med andre :-) Denne opskrift er næsten identisk med den andetsteds på siden. Disse pandekager er et stort hit her i huset, nemme og hurtige at lave og ret sunde :-) Amerikanske cup-mål svarer til 2½ dl til 1 cup.
½ cup malede frø/kerner/nødder
½ cup havregryn
1 cup fint mel
1 tsk bagepulver
3 æg
1 cup mælk
1 tsk vanillesukker
1 spsk honning (eller 2 spsk rørsukker, eller 5-6 opblødte og moste dadler)
2-3 spsk olie
Blandes og steges i små klatter på begge sider.
Jeg vil prøve med nogle af de glutenfri melsorter med højere protein-indhold snart, som boghvede, og så blande det halvt og halvt med smagsneutralt rismel. Skriv gerne dine egne tips til variationer nedenfor!
Tilføj kommentar