Back to top

Vores hjemmelavede julekalender i år

granmonsterJeg ved godt det er lidt sent ude for i år, men her er altså hvad vi har valgt at lave af kalender :-) Et par år har drengene fået Lego-kalendere, og det er selvfølgelig meget hyggeligt - men der er en del gengangere. Nu har vi huset fuldt af Lego (vi er store fans ;-)) og har derfor ikke ligefrem behov for mere, og derfor fik Storebror ideen med at vi kunne lave vores egen Legokalender, ved at planlægge et lille byggeri til hver dag, som skal munde ud en julelandsby :-)

I Familiejournalen er der genbrugs- og krea-ideer til jul fra Shane Brox, og en af dem er et granmonster, lavet af 24 tændstikæsker, hvor man kan lægge små gaver. Du kan se det her og printe ud samme sted. Det er meningen at man skal bruge de store (medium) tændstikæsker, men hvis man printer det ud i omtrent 72% af original størrelse, passer det til alm små tændstikæsker, som kan købes i Netto for 10 kr for 8 pakker.

Da vi også er store fans af Shane og hans fantastisk kreative ideer, og min mor køber Familiejournalen, faldt vi over ideen og fandt den perfekt til vores kalender - så kan Storebror nemlig skrive ned på små sedler hvad der skal laves hver dag, og lægge sedlerne i de små 'skuffer' :-)

Man kunne også bruge den til små sedler med dagens julehyggeri, som beskrevet for nogle år siden her.

Hvis du har andre kreative julekalender-ideer, må du meget gerne skrive dem i en kommentar nedenfor :-)

Spørgsmål?

Kommentarer er deaktiveret - skriv til mig via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål.