Back to top

Tree of Life babytæppe

Jeg glædede mig til at strikke dette tæppe i flere år, fra første gang jeg faldt over det, og nu fik jeg så chancen :-) Da jeg først så det var jeg stadig lidt en novice og ikke sikker på at mine evner rakte til noget så kompliceret, men det er faktisk ikke så svært som det ser ud ;-)

Mønstret er fra Lion's Brand, hvis gratis mønstre jeg er rigtig glad for (du skal oprettes som bruger først, men det koster intet). Det er strikket i ubehandlet New Zealandsk lammeuld fra Filcolana, 2 tråde på pind 4½, og jeg brugte omkring 130 g (det løber MEGET langt :-)).

Selvom jeg synes tæppet er smukt, er jeg lidt ked af at jeg ikke først kiggede omkring på Ravelry og blev inspireret af andres projekter. Som du kan se har jeg ikke benyttet den bladkant, der anvises i det oprindelige mønster, da jeg synes den er for larmende og forstyrrer de smukke træer og blomster. Jeg ledte derfor på Ravelry og fandt dette forslag til en kant, der strikkes MED fra starten, og det havde dog været fantastisk smart, hva? Så smart var jeg ikke, jeg strikkede alt det andet først og endte med at tage masker op hele vejen rundt og strikke perlestingskant, med udtagninger i hjørnerne. Meget mere besværligt, og der fremkommer små huller i siden nogle steder, hvor maskerne er taget op. Men pyt, ikke så meget at det generer andre end mig, og modtager blev i hvert fald glad, uanset små huller :-)

Hvis jeg skal lave det igen, vil jeg overveje versionen med Travelling Double Diamonds i stedet for blomsterpanelet i midten, for det er dælme også flot!

Kommentarer

Hvor er det fint Sisse! Jeg vil også strikke babytæppe - men mine veninder er færdige med at få børn :-)

Tak, og ja, det må du undskylde :-D Men hey, en dag får vi vel også børnebørn osv ;-) Du må have dig nogle nye yngre veninder LOL

Hvor er det smukt

Tak :-) Det er virkelig et fint mønster <3 Jeg elsker hvad man kan gøre med snoninger!

Dit svar endte i mit spam-filter :-) yngre veninder er svaret - arbejder på sagen ;-)

Hej

Findes opskriften på dansk

Hej Pia, nej den er desværre ikke oversat og jeg ved ikke om man ville kunne få lov til at gøre det. Har du mod på at forsøge dig med strikkeordbogen fra www.paapinden.dk med lidt hjælp, evt?

Spørgsmål?

Kommentarer er deaktiveret - skriv til mig via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål.