Back to top

Overgangsjakker til børn

Jeg lavede faktisk disse jakker i foråret, men jeg har ikke haft for meget tid til at lægge noget ud her på siden, sorry :-(

Lillebrors jakke er lavet efter mønster til str. 3 år og let modificeret mht længde (der er senere tilføjet et stykke i længden, fordi han er langlivet og den kom højt op over taljen, når han løftede armene :-/). Den er lavet i et stykke babyfløjl, jeg havde liggende, og foret med fleece der også bare lå og ventede på at komme i brug.

Storebrors jakke er en modificeret udgave af mønstret, da det ikke går op til hans str. Den er lavet i kraftigt lærred (mormors gamle dug) og foret med fleece. Jeg valgte at lave elastik i ærmerne, da det er mere praktisk, og det skal jeg også have gjort med Lillebrors.

Detaljer:

Storebrors jakke blev pyntet med applikationer på ærmerne og en lille tut på hætten. Da han er kæmpe LEGO fan, blev det en C3PO og R2D2, a la LEGO Star Wars :-D Knapperne har han selv valgt hos Stof 2000.

Med trøjer under kan disse jakker bruges helt det varmeste vintertøj er nødvendigt.

Kommentarer

Jeg synes overgangsjakken med den lange spids på hatten er super sej !!! Jeg kunne rigtig godt tænke mig sådan en til min dejlige søn - kan jeg på nogen måde få fat i syvejledningen, eller endnu bedre....er der nogen det vil sy mod betaling :o)

mønstret er fra "børnetøj du selv kan sy 0-4 år" af elsebeth gynther, og den kan lånes på biblioteket :-)

Spørgsmål?

Kommentarer er deaktiveret - skriv til mig via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål.