Back to top

Årets julegaver

Okay, det er godt nok i sidste øjeblik, hvis dette indlæg skal kunne inspirere nogen LOL Men here goes.

Årets hjemmelavede julegaver:

Hulmønstret halsrør til min mormor. Hun sover med sjal om nakken, fordi hun kommer til at fryse, og jeg tænkte derfor at et halsrør måske var lidt nemmere. Dette mønster er så fint, og det tvang mig til at lære at strikke efter diagram, for der er ingen skriftlig vejledning til det. Bonus: det kan klares på 1 nøgle Semilla.
Sjal til min farmor. Jeg ved ikke om hun egentlig har brug for et sjal, men det er jo såååå fint, candle flame sjalet, og et sjal kan man da altid klare :-) Det er lavet af 2½ nøgle Drops Alpaca, smuk mørkeblå med en grøn tråd i.
En Cthulhu dice bag (terning-pose) til en nørd jeg kender ;-) Jeg har lavet en Cthulhu figur til ham før, så jeg holder mig til det gode tema. Garnet er ikke købt endnu.
Min mor fandt på at sy puttegaver til drengene, så nu får Lillebror endelig sin Totoro :-) Den bliver han lykkelig for. Storebror skal have en ugle, men den har jeg ikke link til her. Man bliver aldrig for stor til en bamse :-)  
Ører til en elver :-) Storebror har ønsket sig sådan et par siden jeg lavede nogen til hans far :-D Af hudfarvet bomuldsgarn.
Strikket og filtet tablet cover til en Nexus 7 tablet, som Lillebror ønsker sig. Jeg har ikke noget mønster til det, men jeg laver nok bare en rundstrikket pose med hans navn broderet på med maskesting, og måske et hjerte på bagsiden :-) Garnet er ikke købt endnu. Mønster følger, når jeg har lavet det ;-)  

 

Dem jeg ikke når før jul: Regnbuestribede håndledsvarmere til en regnebuegal dame, og en hætte med halstørklæde til en anden dame, som fryser :-)

Kommentarer

Det sjal kan jeg desværre ikke strikke efter den dårlige oversættelse til dansk.Den er flot.

Hvilken oversættelse, Heidi?

Åh, mener du en google translate? For det er ubrugeligt til strik. Hvis du har brug for en dansk oversættelse, vil jeg prøve at se på det :-)

Spørgsmål?

Kommentarer er deaktiveret - skriv til mig via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål.